فاصله برگمن و مجموعه های چبیشف

thesis
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه لرستان - دانشکده علوم پایه
  • author صدیقه درویشی
  • adviser علی بارانی
  • Number of pages: First 15 pages
  • publication year 1389
abstract

در این ئایان نامه تابع فاصله برکمن معرفی شده و برای توصیف مجموعه های چبیشف مورد استفاده قرار می گیرد مجموعه چبیشف مجموعه ای است که تصویر هر نقطه فضا روی آن تک مقداری باشد.

similar resources

نظریه فضاهای برگمن: گذشته، حال و آینده

موضوع جدید فضاهای برگمن عبارت است از ترکیب استادانه آنالیز تابعی و نظریه عملگرها با نظریه توابع تحلیلی. این نظریه علاوه بر آنکه دارای مفاهیم مشترک زیادی با نظریه فضاهای هاردی است، دارای عناصر جدیدی مانند هندسه هذلولوی،  هسته های بازمولد  و تابعهای گرین دو-همساز است. در این مقاله دو قسمتی سعی خواهیم کرد محققین جوان را با  مقدمات ورود به این دنیای تازه آشنا کنیم.

full text

نظریه فضاهای برگمن، گذشته، حال و آینده(قسمت دوم)

در قسمت اول این مقاله با نظریه فضاهای برگمن آشنا شدیم و تفاوت های اساسی این نظریه را با خویشاوند نزدیک آن، نظریه فضاهای هاردی، توضیح دادیم. در این قسمت، به مرور پیشرفت های اساسی این نظریه می پردازیم. برای ملاحظه نمادها و تعریف ها، خواننده را به قسمت اول مقاله ارجاع می دهیم.

full text

پیدایش مجموعه های باز، مجموعه های بسته و نقاط حدی در آنالیز ریاضی و توپولوژی

توپولوژی عمومی ریشه در آنالیز حقیقی و مختلط دارد، یعنی جایی که در آن از مفاهیم درهم تنیدۀ مجموعۀ باز، مجموعۀ بسته و نقطۀ حدی استفاده هایی مهم شده است. در این مقاله، به بررسی چگونگی پیدایش و تکامل این سه مفهوم در اواخر قرن نوزدهم و اوایل توپولوژی عمومی ریشه در آنالیز حقیقی و مختلط دارد،  در این مقاله، به بررسی چگونگی پیدایش و تکامل این سه مفهوم در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم می پردازیم که...

full text

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه لرستان - دانشکده علوم پایه

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023